Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Opstaldning

Rosenholm Rideklub / Opstaldning

Opstaldning i Rosenholm Rideklub

Velkommen som opstalder i Rosenholm Rideklub. Vi har 3 dejlige stalde hvor nogle af boksene er med vindue ud til gaden og andre med boksvindue ud til staldgangen. Der er vandspiltov i den store stald med varmt vand og solarium. Striglepladser i alle stalde. Der er varme på i sadelrummet om vinteren og aflåsning af sadelrummet hver nat. Vi har videoovervågning i sadelrummet, høladen, pillerummet og i foderrummet. Der bliver fodret to gange om dagen, morgen og aften, med mulighed for tilkøb af middagsfodring. Der mulighed for at købe wrap til sin hest, som bliver lagt i boksen.

Der er staldpersonale på i hverdage og i weekenden.

Vi har vinterfold og stor sommerfold og sygefold, man få tildelt en fold sammen med øvrige opstaldere, hvor der er mulighed for tilkøb af wrap til folden. Hopper og vallakker går sammen. Der tilbydes ikke opstaldning af hingste.

Vi har en ridehal på 20 x 60 m og to udendørs ridebaner der kan bruges året rundt på 20 x 60 m og 20 x 40 m, med lys og indhegning på begge baner. Vi har opstignings stiger på stedet, store og små.

Hos os er der plads til alle, der har klubånd, hvad enten du er turrytter eller stævnerytter. Vi kommer her alle for at tilbringe tid med hesten, men også for at deltage i klubbens arrangementer og dyrke sammenholdet på tværs af alder, niveau og ambitioner.

Det er altid muligt at komme på venteliste til anden boks hvis man ønsker en anden. Man skal blot tage kontakt til bestyrelsen.

Vigtig info

Rosenholm rideklub driver i klubbens regi både rideskole og opstaldningssted. Rosenholm rideklub er ikke en privat stald.

Alle nye opstaldere skal være bevidste om dette faktum, før der siges ja til at være opstaldet hos os, da det forventes at de private hesteejere tager hensyn til både vore elever og vore elevheste.

Kontakt

Tilmeld opstaldning

Priser

Opstaldningskontrakt

Faciliteter

Staldregler