Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Opstaldning

Rosenholm Rideklub / Opstaldning

Bestyrelsen er klubbens daglige ledelse og repræsenterer klubben i alle forhold. Derfor kan alle henvendelser vedrørende opstaldning og vilkår kun rettes til Rosenholm Rideklubs bestyrelse.

Rosenholm rideklub driver i klubbens regi både rideskole og opstaldningssted. Rosenholm ridelub er IKKE en privat stald.

Alle nye hesteejere skal være beviste om dette faktum, før de siger ja til at være opstalder hos os, da det forventes at de private hesteejere tager hensyn til både vore elever og vore elevheste.

Opstaldning i Rosenholm Rideklub

Vi har 3 dejlige stalde  hvor nogen af boksene er med vindue ud til gaden og andre med boksvindue ud til staldgangen, der er vandspiltov i den store stald med varmt vand og solarium. Der er opbindingsplads. Der er varme på i sadelrummet om vinteren, det bliver aflåst til sadel rummer om natten, der er video overvågning i sadelrummet, høladen, pillerummet og i foderrummet. Der bliver for 2 gang om dag morgen og aften, mulighed for tilkøb til middag.
Der mulighed for at købe wrap til sin hest, som bliver lagt i boksen.

Der bliver fodret ca. kl. 07:30 igen kl. 12:00-14:00 og igen mellem kl. 19:00 – 21:30

Der er staldpersonale på i hverdage og i weekenden.

Vi har vinterfold og stor sommerfold og sygefold, man få tildelt en fold sammen med nogen andre hesteejere, hvor der mulighed for tilkøbe wrap ud til fold. Der er mulighed for at få tage sin hest ind til middag ved tilkøb. Der er  opdelt fold hopper, vallakker og blandet.

Vi har en ridehal 20×60 og to udendørs ridebaner 20×60 og 20×40, der er lys på begge baner og de er indhegnet. Begge baner kan bruges hele året rundt. Vi har opstigningsstiger på stedet, store og små.

Hos os er der plads til alle, der har klubånd, hvad enten du er turrytter eller stævnerytter. Vi kommer her alle for at tilbringe tid med hesten, men også for at deltage i klubbens arrangementer og dyrke sammenholdet på tværs af alder, niveau og ambitioner.

Det er altid muligt at komme på venteliste til anden boks hvis man ønsker en anden. Man skal blot tage kontakt til bokssudlejer.

Rosenholm Rideklub tilbyder ikke opstaldning til hingste.

Ledige bokse

  • 9 hesteboxe
  • 5 ponyboxe

Priser

Opstaldningskontrakt

Kontaktperson:

  • Anne-Louise tlf. 24498956