Medlemskontigent

Medlemskontigentet for Rosenholm Rideklub fastsættes på klubbens årlige generalforsamling, der afholdes i februar.

Aktivt medlemsskab

Inkl. DRF

1. halvår

175,00 kr.

2. halvår

175,00 kr.

Passivt medlemsskab

Passive medlemmer har samme rettigheder som øvrige seniormedlemmer, men de kan ikke benytte klubbens faciliteter.

Årligt

200,00 kr.

Stævnemedlemsskab

Inkl. DRF.

Medlemmer med stævnemedlemsskab kan starte i/for Rosenholm Rideklub, men de kan ikke benytte sig af klubbens faciliteter.

Årligt

200,00 kr.

RORK udsender kun medlemsbeviser til sine medlemmer på opfordringer. Ønsker du at modtage dit medlemsbevis, kontakter du klubben på e-mail: bestyrelsen@rork.dk
Medlemsbeviser er ikke en nødvendighed, da kvittering for indbetaling af kontingent også til enhver tid er gyldig dokumentation.

Facilitetskort – Ridebane og udendørsbane

Rideklubben giver mulighed for køb af facilitetskort til ridehallen og udendørsbanerne.
Kortet er beregnet til udefrakommende medlemmer, som gerne vil benytte hallen i forbindelse med privatundervisning eller almindelig daglig ridning.
Tur-kortet kan kun tilkøbes ved kurser og privatundervisning, for såvel medlemmer og ikke-medlemmer

Facilitetskortet følger rytteren.

Månedskort

300,00 kr.

Kvartalskort

750,00 kr.

Halvårskort

1300,00 kr.

Helårskort

2000,00 kr.

Tur-kort

30,00 kr. pr. gang

Misbrug af kortet medfører inddragelse af facilitetskortet.

Udover facilitetskort kræves der også medlemskab af Rosenholm Rideklub.
Dette gælder dog ikke for Tur-kortet

Bestilling af facilitetskort

Kort kan bestilles hos Anne-Louise på tlf. 24 49 89 56 eller e-mail bestyrelsen@rork.dk

Skriv i din e-mail hvad du ønsker at bestille

Ridning i Rosenholm Skoven

Skovridning foregår i Rosenholm skov. Der må ikke rides i Sofie-Amaliegård skov.

Der skal betales for ridekort, hvis du ønsker at ride i Rosenholmskoven. Bliver du antastet uden at kunne forevise ridekort vil der i sidste ende blive indført rideforbud for alle.

Pris: 854,28 kr.

Ridekortet købes for et år af gangen. Ridekortet er personligt, og fremsendes efter betaling.

Bemærk: Ridning ved Ivars kilde og på stiforløb er ikke tilladt!

Alt henvendelse om køb af Ridekort skal ske til Økonomisekretær Anna Klausen akl@hededanmark.dk