Priser – kontingent & facilitetskort

Rosenholm Rideklub / Klubben / Priser – kontingent & facilitetskort

Medlemskontingent

Medlemskontingentet for Rosenholm Rideklub fastsættes på klubbens årlige generalforsamling, der afholdes i februar.

Aktivt medlemsskab

Inkl. DRF

1. halvår

175,00 kr.

2. halvår

175,00 kr.

Passivt medlemsskab

Passive medlemmer har samme rettigheder som øvrige seniormedlemmer, men de kan ikke benytte klubbens faciliteter.

Årligt

200,00 kr.

Stævnemedlemsskab

Inkl. DRF.

Medlemmer med stævnemedlemsskab kan starte i/for Rosenholm Rideklub, men de kan ikke benytte sig af klubbens faciliteter.

Årligt

200,00 kr.

RORK udsender ikke medlemsbeviser til sine medlemmer, da kvittering for indbetaling af kontingent er gyldig dokumentation.

Køb medlemskontingent

Ønsker du at købe et aktivt, passivt eller stævnemedlemsskab. Kan du gøre det her: Køb kontingenter (vælg kategorien kontingenter)

Facilitetskort og tur-kort

• Rideklubben giver mulighed for køb af facilitetskort og tur-kort der giver adgang til ridning i ridehallen og udendørsbanerne.
  • Facilitetskortet er beregnet til udefrakommende medlemmer, som gerne vil benytte hallen i forbindelse med privatundervisning eller almindelig daglig ridning.
  • Tur-kortet kan kun tilkøbes ved kurser og privat- og eneundervisning, for såvel medlemmer og ikke-medlemmer

Facilitetskort og tur-kort følger rytteren.

Månedskort

300,00 kr.

Kvartalskort

750,00 kr.

Halvårskort

1300,00 kr.

Helårskort

2000,00 kr.

Tur-kort

30,00 kr. pr. gang

Misbrug af kortet medfører inddragelse af facilitetskortet.

• Udover facilitetskort kræves der også medlemskab af Rosenholm Rideklub
  • Tur-kort kan købes af ikke-medlemmer i forbindelse med eneundervisning og kurser i klubben.

Bestilling af facilitetskort og tur-kort

Facilitetskort købes via økonomisystemet (vælg facilitetskort i kategorien) og tur-kort kan købes i shoppen