Bliv frivillig

Uden frivillige – ingen forening

Så enkelt kan det siges

De frivillige er Rosenholm Rideklubs vigtigste ressource

En velfungerende forening kræver frivillige på mange niveauer: Fra bestyrelsen, som lægger den overordnede strategi til forældre og aktive, der hjælper med praktiske opgaver i hverdagen og ved arrangementer i foreningen.

Hos Rosenholm Rideklub har bestyrelsen valgt at udpege en frivillig-ansvarlig, et team som sørger for at koordinere og organisere frivilligheden i foreningen.

Bestyrelsen efterlyser personer, både medlemmer og ikke-medlemmer, der har lyst til at være en del af dette frivillig-ansvarlige team.

Har du lyst til at høre mere om vores frivillig-ansvarlige team og de forskellige opgaver, de skal organisere, kontakt da bestyrelsen på

bestyrelsen@rork.dk