Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Rosenholm Rideklub / Nyheder  / Rosenholm Rideklub er i gang med at kvalitetssikre elevskolen

Rosenholm Rideklub er i gang med at kvalitetssikre elevskolen

Vi har 2 områder, hvor vores fokus er placeret:

1. Elevheste

Vi er igang med at kigge på, hvilke heste der trænger til nye muligheder samt kigge efter nye muligheder til klubben. Dette er dog en lidt længerevarende proces, da økonomien skal følge med. Derfor søges der også fonde og sponsorater sideløbende.
Udover det har klubben de sidste år gået all in på behandlinger og løbende tjek af dyrlægen. Dette kan mærkes på økonomien, men alle jer medlemmer er med til at gøre dette muligt, så tak for jer.

2. Undervisningen

Vi skal have mere fokus på sikkerhed og omgangen med hestene, og vi skal have Dansk Rideforbunds kurser med i vores planlægning. Derudover er vi igang med at forbedre os via kurser, der også vil udfordre vores tilgang og holdninger, hvilket vil hjælpe os til at blive mere reflekterende. Det første kursus er på lørdag. Det omhandler rytter mindset og rideangst, hvilket vi skal have mere fokus på i undervisningen.

I løbet af foråret kommer der en workshop over, hvordan vi laver en undervisningsplan samt udfører denne. Vi håber på endnu et kursus i sommerferien, men det er ikke helt på plads endnu.

Og så er der kommet mere fokus på aktiviteter og at skabe en hyggelig atmosfære for alle. Både vores junior repræsentant samt områdeansvarlige laver et kæmpe stort stykke arbejde på området, og vi håber, I har lyst til deltage og gøre stemningen endnu mere hyggeligt. Tag gerne jeres bedsteforældre, søskende eller andre med til et par hyggelige timer i godt selskab.