OK Sponsoraftale

Rosenholm Rideklub / Klubben  / Sponsorer / OK Sponsoraftale

Støt Rosenholm Rideklub, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Rosenholm Rideklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 5 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/privat/ok-og-sporten

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Rosenholm Rideklub.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med 10 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fast pris, variabelpris eller CO2-neutral på www.ok.dk/privat/produkter/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt med OK’s app
Med OK’s app kan du nemt støtte din lokale klub. Log ind i appen og vælg Rosenholm Rideklub, så støtter du automatisk med mindst 5 øre/liter, hver gang du tanker — uanset om du betaler med MobilePay, dit OK Benzinkort eller Dankort i appen. Læs mere om OK app’en: www.ok.dk/privat/produkter/appen

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@rork.dk