Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Frida

Frida

Er vores dejlig Jyde hoppe på 160 i stg. Fra 2010. Frida har været i RORK siden 2017 og blev indkøbt da vi fik ridefys. Det har så vist sig at vi også kan bruge Frida på elevholdene hvilket hun stor trives med, hun elsker simpelthen at komme med på elevholdene og lave noget der også. Selv de mindste ryttere kan ride på Frida, hun er så sød, stille og rolig trods sin størrelse og hun passer virkelig på sine ryttere både fra jorden og når de rider på hende. Frida elsker når hun kan være med til forhindringsløb, ringridning, skovture og leg 🙂 Frida har Søstrene Vigga og Silje som parter, og de nyder alle tre hinandens selskab med hygge, leg og ridning 🙂

Ridefys: Frida er uundværlig i ridefysioterapien. Hun er en robust og rolig hest, der finder sig i alt. Vi kan lifte på hende, sidde bagrytter på hende og bruge hende til både børn og voksne. Hun er arbejdsglad, siger aldrig nej og super nem at håndtere for os. Hun er SÅ rolig på tur, der er intet der kan skræmme hende.

  • Køn: Hoppe
  • Race: Jyde
  • Alder: 2010
  • Højde: 160 cm
Date

16/08/2018

Category

Hest