Staldmedarbejder søges

Rosenholm Rideklub / Klubben  / Ledige stillinger / Staldmedarbejder søges

Vi søger en ansvarsbevidst og fleksibel staldmedarbejder (m/k) til vores hestepension, der ligger i udkanten af Hornslet. Personen, vi søger, brænder for at arbejde med hestene i stalden og evner at imødese og varetage mange forskelligartede interesser.

Om dig

• Du er selvstændig! I stand til at tage initiativ og løse opgaver på egen hånd.
  • Ansvarsbevidst, positiv og punktlig.
  • Fleksibel
  • Har udbredt ordenssans
  • I besiddelse af gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • I god fysisk form.
  • Gerne uddannet indenfor hesteområdet, eller minimum erfaring fra større hestehold.
  • I stand til at vurdere den enkelte hests behov.

Arbejdsopgaver

• Pasning af hestene i stalden (fodring, udmugning ved elevhestene, ind- og udlukning på fold, fordeling af wrap, samarbejde med den ansvarlige for elevhestene, i f.eks. tilfælde af at en hest er syg, mm).
  • Mindre vedligehold af faciliteter samt daglig oprydning, herunder reparation af hegn.

Arbejdstider

Arbejdstiden er i gennemsnit 20-25 timer om ugen varierende henover året.

Om Rosenholm Rideklub

Rosenholm Rideklub består dels af rideskole, dels privat stald samt et fysioterapeutisk tilbud. Vi har i alt ca. 33 heste i vores 3 stalde. P.t. har vi 14 elevheste. Rideklubben ligger i naturskønne omgivelser i rideafstand til skoven med en 20×60 ridehal og 2 udendørsbaner. Vi er en klub, der ligger vægt på, at der er plads til alle. Vi har opstaldere i alle aldre og på alle niveauer. Vi prioriterer hestevelfærd, sikkerhed og en god omgangstone meget højt. Besøg vores hjemmeside www.rork.dk for mere information.

Send os din ansøgning og CV

På mail: bestyrelsen@rork.dk – mærk ”Staldmedarbejder” Sidste ansøgningsfrist er den 1/12-2018, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål

Kan du henvende dig til Pia Rostgaard på tlf.: 51 92 99 95 (indtal gerne besked).

Vi glæder os til at høre fra dig.