Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Rosenholm Rideklub / Nyheder  / Invitation til Fastelavnsdag

Invitation til Fastelavnsdag

SÅ er vi klar med årets første hyggedag for klubbens medlemmer:

Fastelavnsdagen ?

Invitationen kan ses her: Propositioner til fastelavnsdag 2020

tilmeldingen foregår som sædvanlig for eleverne til underviserne og for de private på stævnemailen: rorkstv@gmail.com

I bedes være obs på et par ændringer/nye tiltag:

  • Man skal tilmelde sig en klasse, hvis man ønsker at være med i kåringen af bedst udklædte, hvor der så vil være en kåring af både privat og elev ekvipage/rytter. Det er dog gratis at tilmelde sig ? Men alle skal samles på samme tidspunkt, og i grupper rider man rundt på banen, mens dommerne vurdere alle de fine udklædte ryttere.
  • Ved tilmelding SKAL man krydse to hjælperopgaver af, så vi i stævneudvalget kan flytte lidt rundt på folk – ja, der er krav om at hvis man starter, så hjælper man.
  • På samme måde som ved “rigtige” stævner, vil der fra i år være et efteranmeldelsesgebyr, hvis man ønsker at tilmelde sig efter sidste tilmeldingsfrist, som for fastelavnsdagen er fredag d. 7/2.
  • Vi bliver nødt til at sætte prisen op med 10kr/start, da vi bruger et program (Equipe) til at “styre” stævner og resultater med – dette beløb bliver vi nemlig opkrævet efter hvert stævne for brug af programmet.

Vi glæder os til at skyde stævneåret 2020 igang med denne festlige og hyggelige dage ?

Mange vrinsk fra Stævneudvalget ?