Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Rosenholm Rideklub / Nyheder  / Dressurkursus med Line Høst Johansen

Dressurkursus med Line Høst Johansen

Vi inviterer til dressurkursus med Line Høst Johansen den 28. december 2018.

Med Line Høst Johansen ?

Line har stor erfaring i ridning af ungheste og uddannelse af heste samt undervisning.

Lidt om Line

Jeg er 28 år og har arbejdet hos Lone Bang i mange år. Pt er jeg ansat som 1. rytter hos Bang Dressage. Her har jeg ansvaret for den daglige træning af hestene, ligesom jeg rider konkurrence på flere heste. Jeg har redet op til Intermediare 1 med gode resultater.
Jeg er en ambitiøs træner inden for dressursporten. Her har jeg tidligere undervist elever på niveauer fra begynder til Prix St. George – ligesom jeg har arbejdet meget med ryttere på helt unge heste. Her lægger jeg stor vægt på den korrekte grunduddannelse af hest og rytter.

Pris og tilmelding

Der er mulighed for 1 eller 2 ekvipager ad gangen af 30 minutters varighed.

? Pris ved 1 ekvipage: 180 ,- kr.
? Pris ved 2 ekvipager (pr. ekvipage): 130,- kr.
? Merpris ved ikke-medlemmer er 50,- kr pr. ekvipage

Max. 8 ryttere
Vi starter fra kl. 16.00.

Der vil være mulighed for tilkøb af en let anretning i form af en lækker sandwich inkl. 1 vand/sodavand for 40 kr.

Tilmelding sker via mail bestyrelsen@rork.dk, betaling via MobilePay 78462 eller bankoverførsel 7320-1136337 MÆRK ”Rytternavn – dressurkursus”

– Sidste frist for tilmelding fredag den 26. december 2018

Ved spørgsmål kontakt Lea på tlf. 31 77 03 36