Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Spring undervisning

Rosenholm Rideklub / Undervisning / Spring undervisning

Springundervisning

Der tilbydes både  Dressur/spring og alm. Spring.
Lidt om Dressur/spring:
Dressur/spring er for dem som ikke helt har lysten til rigtig at springe, men hvor man gerne vil lave noget afveksling for sin hest og sig selv.
I dressur/spring bliver der lagt vægt på lydighed, smidighed og balance. Endvidere at bruge bomme, cavalettis og små spring, samt gymnastikspring til at styrke vores dressurheste på en anden måde end bare at ride dressur. På den måde samt får de noget sjov og afvekslende arbejde.
Dette er også en god måde, at træne hestens krop og samarbejdet imellem hest og rytter.
Lidt om Spring:
Springundervisning hvor der vil være lagt vægt på at den gode grundridning er i orden og at hest og rytter er klar til de opgaver der bliver stillet af dem. Der vil blive trænet gymnastikspring, baneridning, omspringning osv. Hos os går vi ikke op i højder, og hest og rytter kommer først op i højderne når de er klar til dette. For os er det vigtig, at rytterne lære vigtigheden af grundridning og kan ride ordentligt hen til og imellem springene, og at rytterne har den rette balance så der kommer harmoni ind i ridningen.

Tid

  • Tirsdag: 18.00-21.00

Pris

  • 100,00 pr. gang  (+40 kr. for eksterne ryttere pr. gang)

Tilmelding

Bemærk

  • Det en forudsætning, at du hjælper med at tage banen op eller ned, for at deltage i springundervisning.
  • Ridetiderne for de tilmeldte ryttere aftales i Facebook-gruppen for eneundervisning.
    Tilmeld dig her: RORK – Privat- og eneundervisning