Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Partrytter

Rosenholm Rideklub / Undervisning  / Rideskole  / Elevheste / Partrytter

Bliv partrytter på klubbens elevheste

Som partrytter må du ride hesten en dag i weekenden, og du rider samtidig med på et hold en gang om ugen. I weekenden skal du passe hesten.
At være partrytter er en mulighed for at prøve, hvad det vil sige at have sin egen hest. Til stævnerne på RORK er du sikker på at komme til at ride på din parthest, dog kan hesten også skulle starte med andre ryttere.

Priser

Prisen inkluderer 1 times holdundervisning samt part på elevhest.
For at gå til spring som partrytter SKAL du modtage undervisning i dressur.

Dressur

600 kr. pr. måned

Spring

650 kr. pr. måned

For at blive partrytter skal du have redet så længe, at du på forsvarlig vis kan håndtere hesten i stalden og under ridning, eller du skal have forældre med kendskab til heste, der tager med op på rideskolen og hjælper til.

For nye elever skal man have modtaget undervisning hos RORK i min. 3 mrd. inden part kan tilbydes. Dette for at underviseren kan vurdere elevens evner og dermed hvilken hest der passer til eleven.

Rideklubben kan opsige partaftalen, hvis vi finder at hesten ikke bliver passet og redet på ansvarlig vis. I tilfælde af sygdom hos en af hestene kan der være perioder, hvor hesten ikke kan rides. Er der tale om alvorlige skader, kan det være nødvendigt at opsige partaftalen, eller holde en pause til hesten er klar igen.

Kontakt

Randi Jensen
tlf.: 2182 5442
email: randidorthe@hotmail.com

Bemærk: Er du ikke helt klar til at blive partrytter, men ønsker at ride mere end en gang om ugen, vil vi gøre opmærksom på vi giver 50 kr. i rabat pr. måned, hvis du ønsker at ride med på hold to gange om ugen.