Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Privat- og eneundervisning

Rosenholm Rideklub / Undervisning / Privat- og eneundervisning

Dressurundervisning v/Kathrine Gert Nielsen

Kathrine tilbyder undervisning på flere niveauer og alle aldersgrupper. Kathrine har undervist i mange år og lægger stor vægt på samarbejdet mellem hest og rytter, og det vigtigste for hende er ikke hvilken type hest man kommer med, men at man kommer med et ønske om at lære. Hun er vant til at undervise mange forskellige ryttere, som har forskellige ønsker til, hvad de gerne vil opnå med deres ridning. Hun lægger mest vægt på korrekt uddannelse af både hest og rytter, samt at det skal være sjovt at gå til ridning. Hun tilbyder også stævnehjælp og forventer kage ved gode resultater 😉🍰

Kathrine er konkurrencerytter med mange års erfaring som både pony- og hesterytter. Hun har redet til og med Intermediare I på selvuddannede heste. Som junior og Youngrider var hun helt med fremme og har deltaget til både Ecco Cup og Danmarksmesterskaberne for begge kategorier.

Tirsdage: 18.00-21.00
Pris: 180 kr. pr. gang

Springundervisning v/ Tobias Vik Theien

Tobias springer på S-plan og har mange års erfaring med uddannelse af springheste og er/har været fast rytter i flere kommisionstalde, bl.a. ved Torben Frandsen og Hans Ley. Han underviser ene og holdundervisning på alle niveauer. Der tilbydes også dressurspring for dressurryttere.

Tobias underviser på niveau fra begynder og op. Der lægges vægt på rytme, opstilling, balance, teknik og forståelse for de forskellige heste.

Tobias tilbyder eneundervisning (30 minutter) og holdundervisning (2-3 ryttere modtager undervisning på skift i 30 minutter).

Bemærk: Det er en forudsætning, at du hjælper med at stille bane op eller ned for at deltage

Tilmeld dig RORK’s facebook-gruppe for eneundervisning

Her tilmelder du dig Tobias og Kathrines undervisning på facebook-opslaget, der lægges op hver uge. Der er samtidig her vi melder ridetiderne ud: RORK – Rosenholm Rideklub – Privat- og eneundervisning