Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Henrik Riinbæk Nielsen

Rosenholm Rideklub / Undervisning / Henrik Riinbæk Nielsen

Springundervisning

Hermed har jeg fornøjelsen at tilbyde mig, som springinstruktør i Rosenholm Rideklub.

Gennem et langt hesteliv, har jeg både sprunget ridebanespringning på topplan, samt undervist ryttere på alle niveauer, fra bomtræning til S, gennem en årrække.

Den røde tråd i min træning er, at rytteren forstår grundridningen, og vigtigheden heraf, og bliver trænet grundigt i det. Det giver større glæde ved sporten, bedre resultater, men ikke mindst forbedrer det hestens sundhed og glæde, og mange skader undgås. Samtidig giver det en større glæde for rytteren i det daglige arbejde med hestene.

Selve springtræningen er et mikstur af gymnastikspringning, der øger smidighed og balance, hos såvel hest og rytter, relaterede afstande, som man møder på konkurrencebanerne, samt lidt andre udfordringer til fortrinsvis rytterne.

Jeg holder træningen i en let tone, men forlanger naturligvis, at rytterne yder hvad de kan. Det er den bedste måde at få ekvipagerne trimmet til de bedste resultater. Ingen bliver dog presset ud over sine evner.

Af egne resultater kan jeg oplyse, at jeg har være placeret i DM 7 gange, 1 gang danmarksmester, 2 gange bronze, samt nogle sekundære placeringer.

Jeg blev udtaget til at repræsentere Danmark ved OL i 1980, samme år som jeg deltog i Volvo World Cup.

Jeg har gennem årene redet flere ungheste op, som er blevet solgt til udlandet, og nu helliger jeg mig fortrinsvis springtræningen.

Jeg håber ovenstående har vakt jeres interesse.

Henrik Riinbæk Nielsen

Tid

  • Hver anden tirsdag (lige uger): 18.00-21.00

Pris

  • 330 kr. pr. md. (+30 kr. for eksterne ryttere pr. gang)
  • – 30 kr. hvis du rider på egen hest

Tilmelding

Bemærk

  • Det en forudsætning, at du hjælper med at tage banen op eller ned, for at deltage i springundervisning.
  • Ridetiderne for de tilmeldte ryttere aftales i Facebook-gruppen for eneundervisning.
    Tilmeld dig her: RORK – Privat- og eneundervisning