Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Leander Møldrup

Rosenholm Rideklub / Leander Møldrup

Leander Møldrup

Er vores smukke Fjordhest vallak på 150 i stg. Han er fra 2007 og kom til RORK i 2015. 1. Januar 2021 købte Pia Rostgaard ham af klubben, men har valgt at låne ham ud til os.

Leander er en fantastisk Fjordhest, med 3 super gode gangarter og så springer han vildt godt. Han er en stærk, solid, robust og sød hest. Han har yderst sjældent en sygedag. Leander er en hest med et ekstra drive og er derfor ikke alle der lige kan ride, da han udover han har et stort drive og elsker at arbejde så har han et rigtig stort rygsving, som ikke alle lige har balancen til. Han er ligeledes en hest som skal rides for sæde og ben, og det lære man virkelig også på ham. Han er ikke en begynder hest til springning, der kræver han en erfarne rytter, da han synes det er mega sjovt og synes det er mega fedt hvis han kan få lov at løbe hele banen rundt 🙂 Mange af vores ryttere har det mål at de vil blive så dygtige at de kan ride på Leander og det er også lykkedes for rigtig mange efterhånden 🙂 Leander er en hest som man lære virkelig meget af at ride på, han er meget selvgående, sæderedet og følsom på den gode måde 🙂

Ridefys

Leander er den mest fantastiske ridefys hest. Han er cool, arbejdsivrig og gør altid sit arbejde til perfektion. Han har en stor rummelig gang og et godt rygsving. Vi kan lifte på ham og bruge ham som bagrytterhest til vores små børn. Han elsker alle og særlig små børn, de kan gøre ALT på ham. Han er god på tur og når vi laver øvelser i hallen.

Fun Fact

  • Han er en kælepot, der gerne vil have opmærksomhed – og en kærlig en af slagsen ? Han gør meget gerne opmærksom på sig selv hvis man står og snakker for meget ved siden af ham og ikke lige nusser ham ?
  • Han er vild med rulle sig i sand og mudder som det allerførste når han så bliver lukket på fold ??
  • Køn: Vallak
  • Race: Fjordhest
  • Alder: 2007
  • Højde: 150 cm
  • Ejer: Pia Rostgaard
Date

16/08/2018

Category

Hest