Weekendvagt til stalden

Rosenholm Rideklub / Klubben  / Ledige stillinger / Weekendvagt til stalden

Vi søger en person til weekendvagter i stalden. En der brænder for arbejdet med hestene i stalden og som evner at imødese og varetage mange forskelligartede interesser.

Du er:

• En teamplayer
  • Selvstændig! I stand til at tage initiativ og løse opgaver på egen hånd
  • Ansvarsbevidst, positiv og punktlig
  • I besiddelse af gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • I god fysisk form
  • Har en god ordenssans

Dine arbejdsopgaver:

• Pasning af hestene i stalden (fodring, udmugning ved elevhesten, ind- og udlukning på fold, fordeling af wrap, mm).
  • Daglig oprydning

Vagterne, der er henholdsvis morgen- og eftermiddagsvagt, er hver anden weekend (lørdag + søndag). Arbejdstiden for morgenvagten er kl. 7.30-11, og eftermiddagsvagten er kl.15-18 (dog 15.30-18 søndag). I månederne juni-september vil timerne være reducerede.

Du kommer til at indgå i et team med 2 andre weekendvagter.

Send os din ansøgning

Til: bestyrelsen@rork.dk

Sidste ansøgningsfrist er den 21/11-2018, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du henvende dig til personaleansvarlig, Pia Rostgaard, på tlf: 51 92 99 95 (indtal gerne besked).