Weekendvagt til stalden søges

Rosenholm Rideklub / Klubben  / Ledige stillinger / Weekendvagt til stalden søges

Vi søger en ansvarsbevidst og fleksibel staldmedarbejder (m/k) fra 16 år og derover til vores hestepension, der ligger i udkanten af Hornslet. Personen, vi søger, brænder for at arbejde med hestene i stalden og evner at imødese og varetage mange forskelligartede interesser.

Om dig

• Du er selvstændig! I stand til at tage initiativ og løse opgaver på egen hånd.
  • Ansvarsbevidst, positiv og punktlig.
  • Fleksibel.
  • Har udbredt ordenssans.
  • I besiddelse af gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • God fysisk form.
  • Gerne uddannet indenfor hesteområdet, eller minimum erfaring fra større hestehold.
  • I stand til at vurdere den enkelte hests behov.

Arbejdsopgaver

• Pasning af hestene i stalden (fodring, udmugning ved elevhestene, ind og ud lukning på fold, fordeling af wrap, samarbejde med den ansvarlige for elevhestene i for eksempel tilfælde af at en hest er syg, m.m.).
  • Mindre vedligehold af faciliteter samt daglig oprydning, herunder reparation af hegn.

Arbejdstider

Weekendarbejde:

Ca. kl. 7.30-10.30 og 16-18 hver anden weekend. Timerne vil stige til ca. 6 timer pr. dag, når vi kommer tættere på vinteren og hestene rykker indenfor igen.

Der er mulighed for at dele weekenden, så man ikke både har morgen og eftermiddag.

Om Rosenholm Rideklub

Rosenholm Rideklub består dels af rideskole, dels privat stald samt et fysioterapeutisk tilbud.Vi har i alt ca. 33 heste i vores 3 stalde. P.t. har vi 14 elevheste. Rideklubben ligger i naturskønneomgivelser i rideafstand til skoven med en 20×60 ridehal og 2 udendørsbaner.Vi er en klub, der ligger vægt på, at der er plads til alle. Vi har opstaldere i alle aldre og på alle niveauer. Vi prioriterer hestevelfærd, sikkerhed og en god omgangstone meget højt.

Send din ansøgning

Send din ansøgning og CV til: bestyrelsen@rork.dk– mærk ”Weekendvagt”

Sidste ansøgningsfrist er den 31/10-2019, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til Randi Jensen‎ på tlf: 21 82 54 42 (indtal gerne besked).

Vi glæder os til at høre fra dig.