Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Staldansvarlig

Rosenholm Rideklub / Klubben  / Ledige stillinger / Staldansvarlig

Rosenholm Rideklub søger ny staldansvarlig med opstart 1/7 eller snarest derefter

Vi søger en, der kan varetage følgende opgaver:

  • Morgenvagterne i hverdagene og mindst 1 weekend pr måned. Dette indebærer at fodre alle hestene, lukke dem ud og ordne andre praktiske opgaver
  • Mellemvagterne, som i vinterhalvåret indebærer udmugning, og i sommerhalvåret at fjerne klatter på foldene, holde udeområderne deslige
  • Hjælpe til i ridefysioterapien ved behov
  • Stå for staldvagtplanerne
  • Køre minilæsser, fordele stråfoder på folde og i boks, stå for lageret og udleveringer

Vi forestiller os, at arbejdstiden er 7-14 i hverdagene.

Hvad forventer vi, at du har af kvalifikationer?

Du skal være vant til at arbejde i en stald, du skal kunne håndtere alle hestene med respekt for hestevelfærden på stedet samt kunne være praktiske gris så at sige. Du kommer til at vedligeholde hegn, sammensætte folde, ordne buske, græsplæner, rive, fjerne sne og alle sådanne opgaver, der gør vores rideklub til et hyggeligt og ordentligt sted at være. Du skal være struktureret og selvstændig, da du kommer til at stå med en del ansvar selv.

Nogle gange skal du assistere ved smed og dyrlæger, og du vil opleve at skulle samarbejde med vores mange dejlige og smilende ansatte på stedet, så opgaverne kan spænde vidt og bredt. Du vil skulle uddelegere opgaver løbende til hjælperne i ridefysioterapien og eventuelle praktikanter.

Du får også overblikket og ansvaret for at alting fungerer, som det skal. Går en vandkop i stykker, forsøger du først selv at fixe det, og ellers står du for at skaffe den nødvendige hjælp.

Alt i alt er det et alsidigt job med både dejlige kollegaer og selvstændigt arbejde.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi så?

Vi er en stor kerne af forskellige mennesker, som alle bidrager til den gode stemning på stedet. Bestyrelsen består af 7 medlemmer, og bestyrelsen er ledelsen på stedet. Du vil dog kun skulle forholde dig til 2 bestyrelsesmedlemmer.

Derudover har vi 8-10 ansatte i ridefysioterapien, som ligger indenfor forskellige tider i alle hverdage.

Vi har en elvehesteansvarlig ansat, som også er underviser, og hende ville du skulle samarbejde meget med i forbindelse med folde, stråfoder, hestevelfærden og trivslen generelt, da I 2 er dem, der har mest med hestene at gøre.

Der er yderligere en ekstra underviser ansat, og sidst men ikke mindst har vi ca 10 opstaldere, som du også vil have en del med at gøre.

Vi synes selv, vi har et dejligt sted med masser af smil og latter, og den stemning ønsker vi at holde godt fast i.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Vi er også fleksible, så arbejdsopgaverne kan deles lidt ud til de ansatte, som de ansatte nu befinder sig bedst i. Derfor kan man godt gøre mere af noget, så længe det andet bliver samlet op af nogle andre. Samarbejde, kommunikation og få hverdagene til at køre – det er alfa omega.

Principielt kan man også have en fast ugentligt fridag, så længe vi sammen kan finde ud af med en anden ansat, at de så står for denne dag fast.

Vi ønsker dog, at du tager meget ansvar – også ved ferier og sygdomme. Vi har brug for, at bestyrelsen ikke er en nødvendighed til hverdag.

Lyder det som noget for dig?

så tøv ikke med at kontakte vores personaleansvarlige:

Vigtigt:

Tænker du, at du lever op til en del af arbejdsopgaverne, men nogle af dem gør du ikke? Så giv os et kald alligevel – det kan være, at du netop er den, vi mangler, alligevel 😊

Send din ansøgning til: