Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Rosenholm Rideklub / Nyheder  / Invitation til hestespa og wellness

Invitation til hestespa og wellness

RORK Hestespa- og Wellness vil gerne invitere alle vores dejlige og hårdarbejdende elevheste til en velfortjent forkælelsesdag d. 22. september 2018 kl. 10 på rideklubben.

Dagen starter i stalden, hvor der tilbydes halevask, benvask, diverse klipninger og anden soignering, lidt ekstra gnubning og sidst, men bestemt ikke mindst, masser af forkælelse og kærlighed til de kære firbenede venner og hyggeligt samvær mellem os tobenede.

Alle er hjerteligt velkommen til at være med, store som små. Man behøver ikke være med fra start og heller ikke hele dagen, bare det man har tid og lyst.

Medbring madpakke, drikkelse, evt. tørt tøj og godt humør. Hvis nogen har lyst til at bage en kage, så vil det være super dejligt.

Ca. sluttidspunkt er kl. 16.30.

Håber nogen af jer har lyst til at være med til en hyggelig dag med vores firbenede venner. Hvis I har, så skriv jer på tilmeldingslisten herunder eller send en SMS til Kristina Damgaard på tlf. 20 48 50 36. Skriv evt. i hvilket tidsrum du/I kan være med. Yderligere info om arrangementet, bliver slået op i FB-gruppen for medlemmer: https://www.facebook.com/groups/943328169047765/

Hilsen RORK Hestespa- og Wellness